Film sa prevodom

, Strani filmovi sa prevodom, Domaci filmovi, Gledanje filmova, Online filmovi

Džefri Damer - Film Sa Prevodom

Film sa Prevodom

  • Currently 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rating: 3.5 out of 2 votes
Comments (0)

Facebook objava
You need to have the Flash Player installed and a browser with JavaScript support.
Lights off
Sorry, your favorites list is FULL.

Link to this video

Description

Dzefri Damer - 2002 - Srpski PrevodU 34 godine života serijski ubica Jeffrey Dahmer smaknuo je 17 ljudi. Reč je o jednom od najeksponiranijih slučajeva masovnih ubistava u SAD-u.

Nakon otvaranja filma u tvornici čokolode, gdje Jeffrey Dahmer (Jeremy Renner) radi, vidimo ga u prodavaonici cipela gdje se sprijateljuje sa prodavačem. Poziva ga u stan na piće što ovaj prihvaća ne sluteći da će nekoliko sati poslje ležati mrtav sa povećom rupom u lubanji. Nesretni prodavač samo je jedna od 17 Dahmerov žrtava.

Pratimo Dahmerovu svojevrsnu evoluciju te otuđeni odnos sa rastavljenim roditeljima, posebice ocem. Tu jei problem homoseksualnostin kao uzrok dodatne napetosti ionako poremećenog čovjeka koji se pretvara u manijakalnog ubojicu skupljajući djelove tjela svojih žrtava kao djeca sličice.

Ovaj indie triler drugi je film režisera Davida Jacobsena koji je ulogu povučenog, samozatajnog Dahmera povjerio malo poznatom Jeremyju Renneru čiji karakter u stvarnom životu je vrlo sličan liku kojeg glumi (osim djela sa brutalnim ubojstvima). Ambijentalna, polagana glazba izvrsno se uklapa u vrlo razrađenu priču koja svoje scary momente ne bazira na jeftinim, isprobanim trikovima već dugim, pomalomonotonim sekvencama između juicy ubojstava.

Naslov originala:
Dahmer

Žanr:
drama, horor, triler

Trajanje:
101'

Godina izdanja:
2002.

Tags


Post your comment

Your name:


Your comment:


Confirm:* Please keep your comments clean. Max 400 chars.

Comments

Be the first to comment
Artist: Film sa Prevodom
Video title: Džefri Damer - Film Sa Prevodom
Category: Strani Filmovi
Views: 5,805
Submitted by: admin
eXTReMe Tracker